Bestellen

 
  Gegevens uit het PWE-register kunnen besteld worden bij het secretariaat PWE:
PWE Gelderland
Postbus 9090
6800 GX Arnhem
telefoon: 026-3599191
fax: 026-3599199
email:
pwe@prv.gelderland.nl

Tabellen
Overzichten van de omvang van de werkgelegenheid per 1-2-cijferige SBI-code, per gemeente, of gebied (postcode/WGR enz.), uitsplitsing naar grootteklasse, geslacht, grote banen/kleine banen. Ook zijn meerjarenoverzichten mogelijk. De kosten van tabellen zijn 0,14 euro per cel.

Lijsten
De PWE levert adressen, telefoonnummer, faxnummer van alle bedrijven en instellingen (m.u.v. de sector landbouw). Hierbij kunnen bedrijven (vestigingen) geselecteerd worden op bijv. postcode, gemeentenaam, omvang bedrijf, aard van de activiteit (SBI-code) of combinaties hiervan. Ook kunnen overzichten gemaakt worden met de bedrijvigheid op bijv. bedrijventerreinen. De kosten zijn 0,14 euro per adres. Voor telefoonnummer/faxnummer, grootteklasse, KvK-nummer en SBI-code geldt een toeslag van 0,025 euro per item.

Voor alle bestellingen geldt een minimumbedrag van 75 euro en een levertijd van ongeveer een week. Telefonische bestellingen dienen schriftelijk (fax/email) te worden bevestigd voordat tot levering wordt overgegaan. De aangegeven prijzen zijn exclusief BTW.